Soft sage WOMEN #2

479,95 kr.

De populære sandaler fra Shangies med rem er gode til dig der gerne vil have en sandal der sidder fast på foden. Shangies Soft Sage har en fin grøn farve, som passer til ethvert outfit. En rigtig sommersandal! Sandalen har en vævet jutesål, som er blød at gå på. Samtidig har den smalle bånd der er med til at holde foden godt på plads!

Sandalen har velcrolukning ved hælen, hvilket gør at den er nem at tage af og på! Brug Soft Sage når du skal på arbejde, i skole eller til grillaften med vennerne! Der er ingen grænser for hvornår man kan have sine Shangies på! Du kan bruge dem hele året rundt, også som hjemmesko til vinter. Shangies sandalerne kan håndvaskes, og du finder en guide til det nederst på siden.
Har du set at Shangies har lavet en ny sandal med kilehæl? Moonlight Dance har de kaldt den fine nyhed.

-
+

Yderligere produktinfo

Shangies, Soft Sage

Du kender sikkert de populære sandaler fra Shangies? Her ser du den klassiske sandal som du kender, blot med hælrem, så den sidder godt fast på foden. Sandalen består af den samme vævet jutesål som de andre sandaler. En sål der er blød at gå på. Desuden har den også de smalle bånd, der fletter pænt hen over foden og holder foden godt på plads.

De originale Shangies kan bruges året rundt. Brug dem som sandaler om sommeren og hjemmesko om vinteren! Her på siden finder du også en guide til, hvordan du bedst muligt rengør dine Shangies.

Størrelse

STR. 35-36, STR. 37-38, STR. 38-39, STR. 39-40, STR. 40-41, STR. 41/42

Sådan rengør du dine Shangies

Sådan rengør du dine Shangies:

  1. Fyld et bassin med varmt vand og en smule vaskepulver eller sæbe.
  2. Læg dine Shangies i vandet og lad dem trække i mindst 10 min.
  3. Gnid forsigtigt eventuelle pletter med dine hænder.
  4. Skyl med rent vand.
  5. Lad dine Shangies tørre – ikke i direkte sollys!
  6. Nu kan du smutte afsted i dine rene Shangies.