-30%

Moonlight dance WOMEN #3

Original price was: 549,95 kr..Current price is: 384,95 kr..

Nu har Shangies udviklet deres første sandal med en 5 cm høj kilehæl. En sandal der får et mere feminint udtryk, men som stadig er lavet på de samme gode materialer som de Shangies vi kender! Shangies Moonlight Dance, har som de andre Shangies sandaler, også en vævet jutesål, der er blød at gå på. Samtidig har den smalle bånd der er med til at holde foden godt på plads! Sandalen har velcrolukning ved hælen, hvilket gør at den er nem at tage af og på! Brug Moonlight Dance sandalen når du skal på arbejde, til fest eller til grillaften med vennerne! Der er ingen grænser for hvornår man kan have sine Shangies på! Shangies sandalerne kan håndvaskes, og du finder en guide til det nederst på siden.

Vil du gerne have et par Shangies uden kilehæl, så tjek Midnight Sky sandalen.

-
+

Yderligere produktinfo

Shangies, Moonlight Dance

Du kender sikkert de populære sandaler fra Shangies? Nu har Shangies udviklet en sandal med kilehæl, så den komfortable sandal nu også får et mere feminint udtryk. Moonlight Dance er udviklet med den samme gode og komfortable vævet jutesål, der er blød at gå på. Desuden har den også de smalle bånd, der fletter pænt hen over foden og holder foden godt på plads.

De originale Shangies kan bruges året rundt. Brug dem som sandaler om sommeren og hjemmesko om vinteren! Her på siden finder du også en guide til, hvordan du bedst muligt rengør dine Shangies.

Størrelse

STR. 37-38, STR. 38-39, STR. 39-40, STR. 40-41

Sådan rengør du dine Shangies

Sådan rengør du dine Shangies:

  1. Fyld et bassin med varmt vand og en smule vaskepulver eller sæbe.
  2. Læg dine Shangies i vandet og lad dem trække i mindst 10 min.
  3. Gnid forsigtigt eventuelle pletter med dine hænder.
  4. Skyl med rent vand.
  5. Lad dine Shangies tørre – ikke i direkte sollys!
  6. Nu kan du smutte afsted i dine rene Shangies.

Du kunne også være interesseret i...