Maccheroni Durum, Barley & Rye
Den perfekte pasta til en lækker kødsovs eller cremet flødesauce.
Servér en pastaret, hvor der er styr på både konsistens, farve og smag. De maltede og nøddeagtige smage fra durum, rug og byg finder sammen i denne farverige maccheroni fra Nicolas Vahé. For at få sovsen til at hænge mest muligt ved, er pasten er lavet i en bronzeform, som gør overfladen lidt ru og porøs. Du får altså mere sovs og mere smag i hver eneste mundfuld. Så kan man næsten ikke bede om mere. Servér maccheronien som en opdateret udgave af en mac & cheese, nyd den med en helt enkel tomatsovs eller som en lækker, kold pastasalat.
Indhold: 400g
Ikke på lager
Den perfekte pasta til en lækker kødsovs eller cremet flødesauce.
Indhold: fuldkornsdurum-hvede 60%, vand, perlebygmel 20%, rugmel 20%, hvede gluten 3%.
Næringsindhold / 100 g.
Energi kJ:1426
Energi kcal:337
Fedt:1.7
– Heraf mættede fedtsyrer:0.3
Kulhydrat:64
– Heraf sukkerarter:3.2
Kostfibre:11
Protein:11
Salt:<0.01
© Rumbykri-stense.dk – 2024