Creol Øreringe 20 mm, Sølv

199,95 kr.

Creoler findes i mange forskellige afskygninger. Her ser du et par helt simple creoler i sølvbelagt messing. Creolerne har en rå overflade, hvilket giver dem et utrolig flot finish. Sølv creolerne kan bruges til både hverdag og fest! Og har du flere huller i ørene kan du nemt mixe dem med andre flotte sølvøreringe. De findes også i en størrelse mindre, hvis du gerne vil have både store og små creoler i dit øre. Et par creol øreringe 20 mm sølv er en super god gaveidé. Øreringene kan bæres af kvinder i mange forskellige aldersgrupper. De kan derfor være gode til både konfirmanden og studenten, og samtidig kan de også være gode til Mors Dags gave eller fødselsdagsgave. Creolerne findes også i 15 mm i sølv.

Mål: 20 mm
Materiale: Sølvbelagt messing.

Ikke på lager

Yderligere produktinfo

Creol Øreringe 20 mm, Sølv

Alle Pure By Nats smykker er håndlavet og E-coates for at give belægningen en god holdbarhed. Du bør dog stadig følge Pure By Nats forholdsregler/guides til at sikre belægningen bedst muligt. Du finder forholdsreglerne til smykkeplejen herunder. Alle Pure By Nats messingsmykker er lavet af 100% genbrugsmateriale, hvilket har en stor betydning, når vi gerne vil være med til at passe på miljøet. Desuden overholder smykkerne EU-reglerne for så vidt angår indhold af cadmium, bly og nikkel. Smykkerne testes løbende af certificerede kontrollaboratorier.

 

Sådan passer du på dine smykker

* Tag smykkerne af under rengøring, vask, badning, fysisk arbejde og sport.
* Smykkerne må ikke komme i kontakt med cremer, sæbe, kemikalier, hårspray, parfume mv.
* Opbevar smykkerne tørt og så vidt muligt lufttæt, når de ikke bruges. Luft og fugt vil med tiden gøre sådan at smykkerne kan blive mørkere.
* Smykkerne ældes forskelligt afhængig af bæreren. Den enkelte persons syreindhold i hud og sved er meget individuel, og kan have indflydelse på holdbarheden af belægningen.

Du kunne også være interesseret i...