Oyster: A Gastronomic History
I denne bog kan du læse om østersens historie, og bogen pynter samtidig flot i køkkenet og bogreolen.
A Gastronomic History giver læserne et globalt overblik over østersen, der sporer dens rolle i madlavning, kunst, litteratur og politik fra morgengryet til i dag. Østers har inspireret både kokke, malere og forfattere, har opretholdt fællesskaber økonomisk og økologisk og har været stor i sagn og historie. Ved at bruge østersen som det centrale tema, har Drew Smith organiseret bogen omkring tidsperioder og geografiske placeringer, idet han har set på østersens indflydelse gennem farverige anekdoter, øjenåbnende videnskabelige fakta og en bred vifte af billeder. Bogen indeholder også halvtreds opskrifter – traditionelle landretter og nutidige eksempler fra nogle af de bedste restauranter i verden. Den kendte franske kok Raymond Blanc kalder Oyster “et strålende korstog for østersen, der viser, hvordan maden har formet vores historie, kunst, litteratur, lovgivning, kultur og selvfølgelig kærlighed og køkken.”
Mål: 17 × 23 cm
Vægt: 0,8 kg.
Sprog: Engelsk
Hardcover
På lager: På lager
I denne bog kan du læse om østersens historie, og bogen pynter samtidig flot i køkkenet og bogreolen.
© Rumbykri-stense.dk – 2024