Little book of Dior

159,95 kr.

Little Book of Dior er den smukt illustrerede historie om Christian Diors tidlige liv, mærkets begyndelse, couturekollektionernes triumfer på catwalken og den røde løber og mærkets rejse efter grundlæggerens død.

Christian Diors spektakulære stigning til de øverste lag af den parisiske haute couture-scene er en af ​​de mest overbevisende historier om mode i det tyvende århundrede. En kunstgallerist med en moderne vision, Diors debut-haute couture-kollektion opfandt det ‘nye look’-silhuet og revolutionerede den måde, kvinder klædte sig på, shoppede og så sig selv. House of Diors unikke look blandede det franske modehus’ traditionelle, håndværksmæssige færdigheder – skræddersyning og indviklet udsmykning – med en moderne sensibilitet.

Størrelse: 12,5 × 1,8 × 18,5 cm

Sprog: engelsk

Ikke på lager

Yderligere produktinfo

Little book of Dior

Dior blev kun styret af sin grundlægger i et årti, men har blomstret under den kreative ledelse af nogle af de mest kendte navne inden for mode. I dag styrer Maria Grazia Chiuri mærket, da det forbliver tro mod dets identitet af overdådighed, femininitet, drama og skabelsen af ​​det, Christian Dior kaldte ‘det komplette look’, fra tøj til parfume og sko. Et udsøgt kurateret udvalg af illustrationer ledsaget af modeskribenten Karen Homers autoritative tekst præsenterer rejsen for et brand, der i dag er kendt som det sidste ord inden for overdådighed, drama og femininitet.