Hand Soap, Pure Basic

149,95 kr.

En parfumefri og certificeret økologisk håndsæbe fra Meraki. Den rengør dine hænder skånsomt uden at tørre dem ud takket være aloe vera og glycerin. For virkelig at holde på fugten er der tilsat pentavitin, så din hud forbliver blød og smidig. Det er et plantebaseret sukkeraktiv og din nye superhelt til huden. Pure Basic-håndsæben fra Meraki er sammensat af skånsomme ingredienser og så få af dem som muligt, så den kan bruges af hele din familie. Hvis du ønsker at skære ned på produkter og forenkle din hverdag, er dette den perfekte løsning. Håndsæben er COSMOS-certificeret økologisk af Ecocert, er Svanemærket og bærer AllergyCertified-mærket.

Anvendelse: Gør dine hænder våde, tilsæt en passende mængde sæbe og skum sæben grundigt op. Skyl med vand. Velegnet til daglig brug og alle hudtyper.

Indhold: 490 ml

Ikke på lager

Yderligere produktinfo

Hand Soap, Pure Basic

Certificates: Nordic Swan Ecolabel, Cosmos, Allergy Certified

Ingredienser:Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Glycerin, Maris Sal, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Levulinate, Saccharide Isomerate, Citric Acid, Sodium Citrate, Potassium Sorbate. 99% natural origin of total. 20% of the total ingredients are from organic farming.