Bagsværd Lakrids Salmiak

74,95 kr.

Bagsværd Lakrids Salmiak er rørt med ekstra salmiak i gryden i Bagsværd. Håndlavet dansk kvalitet.

Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i  gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.

Min. nettovægt: 160 gram.

På lager: På lager

-
+

Yderligere produktinfo

Bagsværd Lakrids Salmiak

Smagfuld lakrids der er håndlavet i Bagsværd.

Du finder ingredienslisten under fanen “Ingredienser”.

Ingredienser

Ingredienser (DK/NO/SE): Sukker/socker, glukosesirup, sødet/sötad kondenseret mælk/mjölk, helt hærdet palmekerneolie, pulveriseret rålakrids, salmiak, havsalt, vegetabilsk emulgator/emulgeringsmedel: mono- og diglycerider, farve/färg: vegetabilsk kul/kol, overfladebehandlet/ytbehandlad (shellak).

Næringsindhold (DK/NO/SE), nutrient content (EN), Nährstoffgehalt (DE), pr. 100 gram: Energi/energy: 1759 kJ/419 kcal, fedt/fat/Fett: 15 g, heraf mættede fedtsyrer/-syror, of which saturated fatty acids, davon gesättigte Fettsäuren: 14 g, kulhydrater/carbohydrates/Kohlenhydrate: 67 g, heraf sukker/socker-arter, of which sugars, davon Zucker: 49 g, protein: 2,3 g, salt/Salz: 0,8 g.

Opbevaring/förvaring (DK/NO/SE): Tørt/torrt og ikke/inte for varmt. Storage (EN): Dry and not too hot. Lagerung (DE): Trocken und nicht zu heiss.