Marzarinkage Med Lemon Frosting

marzarinbund med lemon frosting

Ingredienser

Opskrift til 8 personer.

Marzarinbund:
•       200 g marcipan
•       200 g sukker
•       200 g blødt smør
•       3 æg
•       50 g hvedemel

Lemon frosting:
•       100 g smør•       200 g flormelis•       1/4 glas lemon curd•       2 spsk. mælk
•       1 økologisk citron

Fremgangsmåde

Marzarinbund:Pisk smør og sukker luftigt. Riv marcipanen, og tilsæt den sukker og smør. Pisk æggene i ét ad gangen og pisk indtil massen er samlet. Vend melet i dejen.Hæld dejen i en form på cirka 26×19 cm med bagepapir, og bag kagen i ovnen ved 175 grader alm. ovn. i cirka 40 minutter.
Lemon Frosting:
Pisk flormelis og smør lys og luftigt med en håndmixer i ca. 3 min. Tilsæt lemon curd og mælk til den har den rette konsistens.Put frosting i en sprøjtepose og dekorer marzarin bunden. Pynt med friskrevet citronskal