Marzarinkage Med Lemon Frosting
Ingredienser
Opskrift til 8 personer.
Marzarinbund:
• 200 g marcipan
• 200 g sukker
• 200 g blødt smør
• 3 æg
• 50 g hvedemel
Lemon frosting:
• 100 g smør
• 200 g flormelis
• 1/4 glas lemon curd
• 2 spsk. mælk
• 1 økologisk citron
Fremgangsmåde
Marzarinbund:
Pisk smør og sukker luftigt. Riv marcipanen, og tilsæt den sukker og smør. Pisk æggene i ét ad gangen og pisk indtil massen er samlet. Vend melet i dejen.
Hæld dejen i en form på cirka 26×19 cm med bagepapir, og bag kagen i ovnen ved 175 grader alm. ovn. i cirka 40 minutter.
Lemon Frosting:
Pisk flormelis og smør lys og luftigt med en håndmixer i ca. 3 min. Tilsæt lemon curd og mælk til den har den rette konsistens.
Put frosting i en sprøjtepose og dekorer marzarin bunden. Pynt med friskrevet citronskal