Øreringe m. Måner, Forgyldt

199,95 kr.

Søde måneformet øreringe med flotte klare zirkoner. Ørestikken har små zirkoner som giver noget shine og charme til den klassiske men betydningsfulde måne.

Øreringene er lavet af guldbelagt messing og kan nemt tages af og på! Style dem gerne med flere smukke smykker, hvis du har mere end et hul i hvert øre.

Mål: 0,6 cm.
Materiale: 24 karat guldbelagt messing.

Ikke på lager

Yderligere produktinfo

Øreringe m. Måner, Forgyldt

Alle Pure By Nats smykker er håndlavet og E-coates for at give belægningen en god holdbarhed. Du bør dog stadig følge Pure By Nats forholdsregler/guides til at sikre belægningen bedst muligt. Du finder forholdsreglerne til smykkeplejen herunder. Alle Pure By Nats messingsmykker er lavet af 100% genbrugsmateriale, hvilket har en stor betydning, når vi gerne vil være med til at passe på miljøet. Desuden overholder smykkerne EU-reglerne for så vidt angår indhold af cadmium, bly og nikkel. Smykkerne testes løbende af certificerede kontrollaboratorier.

 

 

Sådan passer du på dine smykker

* Tag smykkerne af under rengøring, vask, badning, fysisk arbejde og sport.
* Smykkerne må ikke komme i kontakt med cremer, sæbe, kemikalier, hårspray, parfume mv.
* Opbevar smykkerne tørt og så vidt muligt lufttæt, når de ikke bruges. Luft og fugt vil med tiden gøre sådan at smykkerne kan blive mørkere.
* Smykkerne ældes forskelligt afhængig af bæreren. Den enkelte persons syreindhold i hud og sved er meget individuel, og kan have indflydelse på holdbarheden af belægningen.