Crawler Øreringe m. Zirkoner – Forgyldt

239,95 kr.

De fine crawler øreringe lægger sig smukt op af øret og changere elegant med ørets former! Øreringene er oplagte at kombinere med en af de andre fine små studs og hoops i vores udvalg af øreringe. De fine zirkoner er også med til at give øreringene et eksklusivt look. Du behøver ikke tage begge i øret på samme tid, de kan nemlig sagtens stå alene i det ene ører, imens du har en anden smuk ørering i det andet. Øreringene er lavet af guldbelagt messing.

Passer super godt sammen med øreringen m. måne vedhæng.

Mål: 2 cm.
Materiale: 24 karat guldbelagt messing.

Ikke på lager

Yderligere produktinfo

Crawler Øreringe m. Zirkoner – Forgyldt

Alle Pure By Nats smykker er håndlavet og E-coates for at give belægningen en god holdbarhed. Du bør dog stadig følge Pure By Nats forholdsregler/guides til at sikre belægningen bedst muligt. Du finder forholdsreglerne til smykkeplejen herunder. Alle Pure By Nats messingsmykker er lavet af 100% genbrugsmateriale, hvilket har en stor betydning, når vi gerne vil være med til at passe på miljøet. Desuden overholder smykkerne EU-reglerne for så vidt angår indhold af cadmium, bly og nikkel. Smykkerne testes løbende af certificerede kontrollaboratorier.

 

 

Sådan passer du på dine smykker

* Tag smykkerne af under rengøring, vask, badning, fysisk arbejde og sport.
* Smykkerne må ikke komme i kontakt med cremer, sæbe, kemikalier, hårspray, parfume mv.
* Opbevar smykkerne tørt og så vidt muligt lufttæt, når de ikke bruges. Luft og fugt vil med tiden gøre sådan at smykkerne kan blive mørkere.
* Smykkerne ældes forskelligt afhængig af bæreren. Den enkelte persons syreindhold i hud og sved er meget individuel, og kan have indflydelse på holdbarheden af belægningen.