Påskeopskrifter 2019

Sommerdrink

3 dele rosé vin
4 dele danskvand
Blåbærsirup efter smag

 

Pynt
Mynte & lime

Flødeboller m/cookiebund

Opskriften er til 40-50 små flødeboller.

 

Bund:
Små cookies fra kvickly, ca. 40 stk. i en pose.

 

Flødebolleskum:
125 g sukker
40 g vand
55 g glukose

 

Sukker, vand og glukose koges i en gryde i 2 min.

 

70 g æggehvide
8 g sukker

 

Æggehvide og sukker piskes. Når hviderne begynder at blive stive tilsættes sukkerlagen langsomt.

 

Smag:
Ca. 50 g hyldeblomstsaft

 

Skummet piskes videre og tilsættes hyldeblomstsaft undervejs. Smag til så du får den smag du ønsker, og pisk skummet færdigt. Det skal være stift.

 

Fyld skummet i en sprøjtepose med tyl, og sprøjt så skummet på cookiebundene. Lad flødebollerne stå og ”tørre” lidt inden du dypper dem i chokolade. Vi har brugt hvid chokolade og givet dem et lille drys ristet kokosflager.