Havregrynskager
Ingredienser
- 100 g sukker
- 100 g havregryn
- 100 g smør
- 15 g mel
- 2,5 g hj. Salt
- 15 g æg
- En lille smule kanel eller andre julekrydderier.
Fremgangsmåde
– Alle ingredienserne røres/æltes sammen.
– Havregrynskagerne i den lille variant vejer ca. 10 g og kan bages i silikonemåtter eller på alm. bageplade med papir. På bageplade bliver de lidt mere rustikke i udtrykket. Det nemmeste er at rulle dejen ud i en pølse og skære stykker ud af dem. Sætte dem på plade eller i silikonemåtte og give dem et lille tryk.
– Bages ved 200 grader i ca. 5-8 min.
– Kagerne lægges sammen med smørcreme, i dette tilfælde var der tilsat lidt appelsin skal og saft til smørcremen. Derefter var de dyppet i chokolade og drysset med lidt kakao og guldstøv.